De condities

Altijd een contract op maat

Wilt u een langere periode een personeelsadviseur die u maandelijks enkele uren ondersteunt? Of zoekt u een hrm-professional die in een korte tijd eenmalig veel werk voor u verzet?

Dat – en alles wat ertussen zit – is mogelijk bij Van de Bossche en partners. Flexibele dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons verschillende abonnementen afsluiten, zodat u altijd een contract op maat hebt.

1. Jaarkaart

Het instapcontract is de Jaarkaart. Hiermee hebt u recht op 8 uur professionele ondersteuning door één van onze personeelsadviseurs. U kunt onze experts inzetten voor alle werkzaamheden die op deze website genoemd worden. Van werving en selectie tot re-integratie; van het opzetten van een beoordelingssystematiek tot begeleiding bij een reorganisatie.

De Jaarkaart kost 800 euro (ex. btw) en is 12 maanden geldig. Daarbij is het geen enkel probleem wanneer u al na enkele maanden uw ’tegoed’ voor 8 uur advieswerk opgesoupeerd hebt. U kunt namelijk onbeperkt strippenkaarten bijkopen.

2. Flexabonnement

Misschien hebt u wekelijks een aantal uren personeelsadvies nodig. U kunt dan voor iedere 8 uur een Jaarkaart kopen. Maar misschien is het voordeliger om een Flexabonnement met Van de Bossche en partners af te sluiten. Voor 75 euro per uur (ex. btw) kunt u een jaar lang, elke maand 24 uur beschikken over de expertise van onze personeelsadviseurs.

U hoeft niet elke maand precies 24 adviesuren af te nemen. De praktijk leert dat u bijvoorbeeld de ene maand maar 8 uur nodig heeft en de volgende 45 uur. Aan het begin van iedere maand ontvangt u een afrekening van de voorgaande. Tegelijkertijd krijgt u een overzicht van het aantal uren waarop u volgens uw Flexabonnement nog recht hebt.

U doet er verstandig aan om binnen een jaar na het ingaan van het Flexabonnement de adviesuren te verbruiken. U mag namelijk slechts 20 procent naar het volgende abonnementsjaar meenemen. Wanneer u denkt dat u het aantal uren structureel gaat overschrijden, kunt u direct opschalen naar het FlexPlusabonnement.

3. FlexPlusabonnement

Vraagt uw bedrijfsvoering dat u maandelijks meer dan 24 uur personeelsadvies inwint? Dan is het FlexPlusabonnement het meest aantrekkelijk. Net als de Jaarkaart en Flexabonnement hebt u recht op alle vormen van begeleiding en ondersteuning uit ons dienstenpakket. Het enige verschil is dat het tarief nog aantrekkelijker is: per uur brengen wij 65 euro (ex. btw) in rekening.

Een FlexPlusabonnement wordt voor een periode van een jaar afgesloten. Na afloop van elke maand ontvangt u een factuur voor het aantal gewerkte uren.

Voor al onze abonnementsvormen geldt dat ze niet stilzwijgend worden verlengd.

Contact

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?
Stuur ons een mail of bel met Carola Brandsen via 010 – 41 40 282.
Met Van de Bossche en partners personeelsadvies haalt u een deskundig bureau in huis dat de praktijk kent!